Filmovi koji su na današnjem programu SFF-a

Kultura 13. aug 202218:37 0 komentara
N1

U okviru 28. Sarajevo film festivala, publika u kinu Meeting point u 20 sati ima priliku pogledati film Alkaras, dok je u 23 sata na repertoaru film "Pušenje izaziva kašalj".

U Ljetnom kinu Coca cola u 20:30 biće prikazan film As u rukavu u okviru programa Open Air, dok je u Ljetnom kinu Stari grad ovaj film na repertoaru od 20:45.

Film prati Vilijama koji živi ispod radara kao sitni kockar. Njegov pažljivo organizovani život biva poremećen kada upozna mladića koji se planira osvetiti njihovom zajedničkom neprijatelju.

Uz pomoć misteriozne finansijerke La Linde, Vilijam vodi mladića na turu kazina kako bi ga skrenuo na drugačiji put. Medutim, ubrzo otkriva da ga duhovi prošlosti neće tako lako ostaviti na miru.

U Narodnom pozorištu Sarajevo u okviru takmičarskog programa u 19 sati biće prikazan film bh rediteljice Aide Begić “Balada”, u 21 sat u okviru programa Summer Scream publika ima priliku pogledati film Premotaj i pusti, koji govori o Monku, koji je prije svog večernjeg koncerta snimio emisiju za francusku televiziju.

Detalje donosi Adrijana Gavrić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!