Gledalac u pozorištu gledao u mobitel, Trifunović mu ga uzeo i bacio na pod

Kultura 09. feb 202313:19 6 komentara
Sergej Trifunović (N1)

U Riječkom Zajcu prošle je nedjelje održana predstava Voz Zvezdara teatra iz Beograda u kojem glavne uloge imaju Vojislav Brajović i Sergej Trifunović, na kojoj se dogodio incident između glumca i publike, piše Večernji list.

Naime, jedan od muškaraca u publici nije prestajao gledati u mobitel, pa mu je Trifunović prišao i oduzeo mu ga i tako zaradio aplauz publike. Gledaoci su ispričali da je iznerviran glumac kružio po parteru i dečku koji ga je fotografirao i snimao oduzeo mobitel i bacio ga na pod, piše Večernji list.

No, gledanje u mobitel nije bilo jedino što je zasmetalo Sergeju Trifunoviću.

Njihovu izvedbu filozofske drame o dvojici junaka, profesoru Belom i bivšem zatvoreniku Crnom, stalno su prekidale notifikacije, žamor iz publike, kašljanje i šuškanje, a gledaoci su ispričali kako se Trifunović više puta tokom predstave referirao na kašalj iz publike koji nije bilo moguće ignorirati.

“U jednom je trenutku osobi u prvom redu poručio da slobodno otvori bombon jer im nimalo ne smeta, a zatim i publici rekao neka samo oni pričaju, jer nema smisla da se s njima nadglasava”, ispričao je gledalac.

Incident se ne prestaje komentirati na društvenim mrežama, a prenijeli su ga i regionalni mediji. Glumac je, pak, komentirao kako mu je “malo falilo, jedno pet puta” da prekine predstavu.

Inače, besplatnu predstavu su ljubiteljima pozorišta poklonili Vijeće Srpske nacionalne manjine Primorsko-goranske županije i Srpsko kulturno društvo Prosvjeta, a okupila je veliki broj ljudi.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare