Na sceni Kamernog teatra 55 predstava “Sjećaš li se Doli Bel” po tekstu Abudala Sidrana

Kultura 28. mar 202416:05 0 komentara

Za 11. maj, u Bosanskom kulturnom centru Sarajevo, zakazan je koncet Josipe Lisac, koja će nastupiti uz pratnju svog benda. Ovo je jedinstvena prilika da publika uživa u albumu prvijencu "Dnevnik jedne ljubavi" koji je ujedno i jedan od najznačajnijih albuma svih vremena.

Galerija savremenih umjetnosti Manifesto najavljuje nastavak muzičkog programa ManifestoLIVE! Muzički performans pod nazivom 4×30 bit će upriličen 29. marta od 20:30.

Višestruko nagrađivana predstava „Hedda Gabler“ u režiji Nermina Hamzagića, bit će izvedena u petak 29. marta na sceni Narodnog pozorišta Sarajevo. U predstavi igraju: Mona Muratović, Ermin Sijamija, Aldin Omerović, Vedran Đekić, Jasna Diklić i Belma Salkunić-Bektešević.

Na sceni Kamernog teatra 55 u petak i subotu biće odigrana predstava “Sjećaš li se Doli Bel” po tekstu Abudala Sidrana u režiji Kokana Mladenovića.

Dokumentarni film “Hako”, rediteljski debi jednog od najznačajnijih glumaca bivše Jugoslavije, Josipa Pejakovića, bit će prikazan u službenom programu 71.Martovskog festivala u Beogradu. Film je izabran među 400 prijavljenih i na programu je 29. marta.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!