Scena: Predstave iz Crne Gore i Australije na Modul Memoriji

Kultura 16. apr 202414:56 0 komentara

U okviru 29. izdanja Modula Memorije biće odigrane dvije predstave iz Crne Gore i Australije. Crnogorsko narodno pozorište 21. aprila u Sarajevskom ratnom teatru odigraće predstavu "671-LOV", dok će iz Australije u SARTR-u 25.aprila biti izvedena predstava "7 km sjeveroistočno".

Predstava “Gidionov čvor” u režiji Selme Alispahić u srijedu 17. aprila biće odigrana u Gradskom pozorištu Jazavac u Banjoj Luci. Predstava se bavi pitanjima i problemima vršnjačkog nasilja, ali i uticaja nastavnika i roditelja.

Ako ste ipak ljubitelji komedije, i to stand up komedije, onda 25. aprila u Cinema Slogi imate priliku da uživate u nastupu Peđe Bajvoića “Najbolji sat i kusur”. Pedja Bajović daje garanciju za sjajnih sat vremena, a ovaj “kusur” zavisi od publike.

A za sve ljubitelje pisane riječi, sjajne vijesti dolaze iz Buybooka. Naime, od 15. do 20. aprila, očekuje vas popust od 20 do 50 posto na sve Buybookove naslove i 20 posto na ostala izdanja.

Predstava koju niste gledali do sada, a opet, sa likovima koje gledate svaki dan. Tako se najkraće može reći za dramsku predstavu „Seljačka opera” u režiji Andrása Urbána, koja će premijerno biti izvedena na sceni Narodnog pozorišta Sarajevo 17. aprila. Opera napisana za dramski ansambl, gotovo sapunica i reality show u jednom, muzički luda mješavina baroka, folka i rokenrola sa likovima koji sve vrijeme pjevaju – pa samim tim ne misle nikakvo zlo- kazala je glumica i dramaturginja Vedrana Božinović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!