Uskoro počinje online SAFMo mini akademija udruge Rezon i Telemach fondacije: Prijavite se odmah!

Kultura 01. jul 202415:07 0 komentara
Telemach

Otvorene su prijave za online izdanje SAFMo mini akademije. Udruga Rezon i Telemach fondacija pozivaju mlade iz cijele Bosne i Hercegovine u dobi od 18 do 30 godina da se pridruže ovom jedinstvenom umjetničkom programu, koji nudi priliku budućim street art umjetnicima, kreativcima, likovnim entuzijastima i svima koji žele nadograditi postojeće znanje da se pridruže vrhunskoj online edukaciji predvođenoj renomiranim umjetnicima.

Među njima su Lunar, Jana Danilović, Ljubomir Todorović i Atelje Šoln. Učešće u programu je besplatno, a prijave se mogu izvršiti putem linka do 4. jula/srpnja 2024. godine. Online edukacija u okviru SAFMo akademije traje do kraja jula/srpnja i bit će organizirana putem ZOOM platforme. Najbolji učesnici imat će priliku sudjelovati na Masterclassu s umjetnikom L7MATRIX iz Brazila u sklopu 13. Street Arts Festivala Mostar (SAFMo) koji će se održati od 26.8. do 1.9.2024. godine

SAFMo mini akademija, inspirativna platforma za razvoj urbane kulture Udruge Rezon i Telemach fondacije, drugu godinu zaredom okuplja istaknute umjetnike koji kreiraju lekcije i zanimljive zadatke kako bi motivirali sudionike na razvoj vještina i usavršavanje teorije. Online edukacija je nastavak aktivnosti SAFMo mini akademije, koja je započela krajem školske godine, u mostarskim srednjim školama.

„Ovo je odlična prilika za mlade da uče o urbanoj umjetnosti, surađuju s inspirativnim umjetnicima i budu dio našeg SAFMo festivala. Pridružite nam se i postanite dio zajednice koja oblikuje budućnost Street Arta u Bosni i Hercegovini,“ poručuju organizatori. Za dodatne informacije posjetite društvene mreže SAFMo Facebook i Instagram.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!