Čokoladna poslastica koja se ne peče

Cooking 30. maj 202015:23 > 15:59
Shutterstock

Jednostavan slatkiš za koji vam ne treba mnogo vremena.

Sastojci:

– 3 šolje slatke pavlake

– 1/2 šolje šećera u prahu

– 1 kašika ekstrakta vanile

– 64 okrugla čokoladna keksa + za dekoraciju

Priprema:

U velikoj posudi pomiješajte slatku pavlaku, šećer u prahu i vanilu. Mutite mikserom dok ne dobijete čvrstu smjesu.

Dno kalupa za tortu premažite tankim slojem šlaga i poredajte keks preko.

Preko keksa sipajte šlag i opet stavite keks. ponavljajte postupak dok ne utrošite materijal. Trebalo bi da imate 4 sloja.

Kad završite premažite tortu šlagom i stavite u frižider da se ohladi najmanje 4 sata.

Kada bude spremna za posluživanje možete je ukrasiti izdrobljenim keksom, sladoledom ili čokoladnim mrvicama.

Prijatno!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad