Od svježeg kupusa možete pripremiti razna jela poput sarme ali i poznato jelo na žlicu - slatki kupus.
Priprema ovog jeftinog i ukusnog jela vrlo je jednostavna, ali uvijek može bolje.
Mnogi u slatki kupus dodaju meso i krpice, iako postoje dva sastojka koja svatko ima kod kuće, a od kojih će slatki kupus biti mnogo ukusniji.
To su senf i ocat, navodi krstarica.
Senf
Pred kraj kuhanja u slatki kupus dodajte jednu do dvije žličice senfa u prahu ili običnog senfa koji imate kod kuće. Jelu će dati poseban okus.
Ocat
Mnoge domaćice ne dodaju ocat kad kuhaju kupus, ali i on, poput senfa, poboljšava okus jela i daje mu određenu kiselost. Ocat se dodaje nakon pola sata i to samo jedna žlica.
Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!