Ručak za ljubitelje pilećeg mesa.
Oglas
Sastojci:
– 500 g pilećih fileta
– 1 veći poriluk
- timijan
- 1 jaje
- 1-2 kašike prezli
- 1 kašika suhog boljnog začina
- ulje za prženje
Priprema:
Pileće meso sameljite, dodajte suhi biljni začin, sjeckani poriluk, timijan, jaje i prezle.
Sve dobro izmješajte i ostavite da stoji oko sat vremena.
Nakon toga oblikujte šnicle i pecite ih na ulju sa svake strane po pet minuta.
Poslužite tople sa prženim krumpirom i salatom po želji.
Prijatno!
Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare
Oglas
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare
Oglas
NAJČITANIJE
Oglas
Oglas
Najnovije
Oglas
Oglas