Prednost je i što ne morate izgubiti puno vremena za pripremanje.
Sastojci:
– 400 g gljiva
– 360 g tagliatella
– 20 cherry paradajza
– 2 žlice maslinovog ulja
– 1 režanj bijelog luka
– soli po ukusu
– biber po ukusu
Priprema:
Zagrijte ulje s bijelim lukom. Dodajte dobro oprane gljive i ostavite da se peku desetak minuta, piše Novi list.
Dodajte nasjeckane cherry paradajze i do kraja kuhajte, posolite i pobiberite umak. Ako je malo suho, dodajte malu čašu vode!
U međuvremenu skuhajte tagliatelle u slanoj vodi.
Uzmite dio umaka i usitnite ga štapnim mikserom.
Ocijedite tjesteninu i propirjajte je s izmiksanim dijelom umaka.
Dodajte preostale gljive da ukrasite jelo…i uživajte!
Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!