Četiri horoskopska znaka koja će se kupati u novcu do kraja mjeseca

Lifestyle 02. okt 202309:57 0 komentara
YAY Media AS / Alamy / Alamy / Profimedia

Astrološka situacija u listopadu bit će izrazito promjenjiva i ne baš najbolja za rad i financijske aktivnosti, ali osobe rođene u dolje opisanim znakovima Zodijaka imat će malo više prilika za bogaćenje nego ostali. Provjerite jeste li među njima.

Lav

Predstavnici ovog znaka imat će veliku sreću u listopadu, ali samo pod uvjetom da trezveno procijene što se događa. Kupovina, investicije – svemu treba pristupiti krajnje oprezno.

Prije nego što uđete u neke suradnje i projekte, trebali bi pažljivo izvagati sve rizike. Sreća će biti hirovita, ali zvijezde će Lavovima pružiti dosta profitabilnih prilika.

Astrolozi savjetuju da odlučite o svojim željama i odredite jasan iznos koji će pokriti njihovo ispunjenje.

Djevica

Djevice će uspjeti ostvariti mnoge snove pa tako i one poslovne prirode. Da biste to učinili, samo trebate biti strpljivi i poboljšati svoje vještine.

Upravo će visoka razina stručnosti i profesionalnosti postati glavni razlog uspjeha. U ovom razdoblju moći ćete uz malo truda zaraditi novac i uštedjeti ga.

Astrolozi savetuju da pronađete mudru namjenu za svoje financije: isplativo ih uložite, kupite nešto vrijedno i potrebno ili uštedite.

Škorpion

Škorpioni će ovog listopada biti uspješni u bilo kojoj transakciji, bilo da se radi o prodaji kuće ili kupovini automobila.

Ako su takve investicije dugo planirane, ali nije bilo dovoljno sredstava, zvijezde će Škorpionima pružiti priliku da ispune svoj san.

Što se tiče karijere, morat će više raditi: oni Škorpioni koje vrijedno prionu na posao sigurno će moći i zaraditi. Naporan rad će dati rezultate, piše Zadovoljna.rs.

Šesto čulo će vam sugerirati rješenje u izazovnim financijskim, poslovnim i svakodnevnim situacijama.

Strijelac

Postoje mnogi razlozi za vjerovanje da će se u listopadu vaš rad i posao početi mijenjati, a velika je vjerojatnost da će promjene biti pozitivne prirode.

Bit će više slobode u radu, a bit će i mogućnosti za provođenje novih ideja koje su u posljednje vrijeme bile sputane pod pritiskom vanjskih okolnosti. Najvažnije je ne stvarati sebi prepreke, odbacujući sumnje.

Zahvaljujući hrabrim odlukama i dalekovidim planovima, prihodi Strijelca mogu se neočekivano povećati, a troškovi smanjiti.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad