Četiri znaka zodijaka koje niko ne može kontrolirati

Unsplash (ilustracija)

Ovi znakovi zodijaka izgubit će živce, pobijesnit će ako shvate da ih netko želi kontrolirati.

Upravo zbog toga pred njima čak i dobronamjerne savjete treba zadržati za sebe jer će ih krivo shvatiti. Nitko ne voli kada im se drugi ljudi miješaju u život i pokušavaju odluke donositi umjesto njih, ali ova četiri znaka zodijaka to posebno preziru.

Blizanci

Blizanci su obično jako pristojni, ali ne vole kada im drugi govore što da rade. To ih toliko iznervira da namjerno rade suprotno od onog što im se kaže.

Ovan

Ovnovi su tvrdoglavi i rigidni u svojim stavovima. Mrze kada im netko nameće svoje mišljenje. Nisu širokih pogleda na svijet, vode se razumom i spremni su napraviti dramu kada nije po njihovom. Nikada ne popuštaju i ne slušaju savjete, ma koliko korisni oni bili.

Jarac

Jarci su znatiželjni i sve preispituju pa kada im netko pokuša dati savjet ili se petljati u njihove osobne stvari, umjesto da poslušaju oni će prvo preispitati svaki detalj. Radit će to sve dok osoba ne odustane od davanja savjeta.

Vodenjak

Vodenjaci će se duriti kada netko ne sluša njihove savjete, ali gadi im se ideja da oni moraju slušati tuđe ili da ih netko kontrolira. Oni žele da se stvari naprave na njihov način. Nisu od onih koji će poslušati dobronamjeran savjet, a kamoli djelovati po njemu, piše Pinkvilla.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad