Najveća zlopamtila Zodijaka: Možda vam oproste, ali sigurno neće zaboraviti

Lifestyle 30. sep 202216:34 0 komentara
Wavebreak / Profimedia

Ovi horoskopski znakovi će vam najvjerovatnije sve zamjeriti.

Uvijek će se vraćati u prošlost, spominjati nemile događaje, hladnokrvno će prihvaćati isprike i neće dopustiti da zaboravite nepravdu koju ste im nanijeli.

Ovan

Budući da su vatreni znak, Ovnovi mogu imati tešku narav. Imaju puno očekivanja kada su u pitanju odnosi s drugima, pogotovo jer vole biti u centru pažnje. Njihova divlja, borbena energija znači da će vam dati do znanja ako su uzrujani, ali neće zaboraviti što ste učinili.

“Ne vjerujte im ako postanu prijateljski nastrojeni i puni ljubavi nakon što ste ih izdali”, upozorava astrologinja Emily Newman.

Ribe

Ribe su osjetljive, sklone sanjarenju i življenju u svom svijetu. To ih vodi ka tome da određene radnje smatraju štetnima, čak i kada nisu. Ako se određena verzija stvarnosti ne podudara s njihovom, pretpostavit će da niste u pravu.

“Oni će se držati svoje priče i nosit će svoju patnju kao znak časti”, objašnjava astrologinja Jill Loftis. Ribe se ne ljute namjerno, ali zbog dubokih emocija teško im je nešto pustiti”, piše MSN.

Lav

Lavovi shvaćaju stvari osobno i prilično mogu zapeti u svojim mislima. Vrlo su samouvjereni, što ih navodi da vjeruju da su uvijek u pravu.

“Možete priznati i ispričati se, a oni bi mogli reći da su prešli preko toga, međutim nemojte očekivati ​​da će uskoro zaboraviti”, kaže astrolog Ryan Marquardt. Iako bi na kraju mogli prerasti ljutnju, to će potrajati neko vrijeme i vjerojatno će ti osjećaji uvijek biti u njima, pogotovo ako ste uvrijedili njihov karakter ili kritizirali način na koji nešto rade, piše 24sata.

Djevica

Djevice su perfekcionisti pa im nemojte pokušavati reći da je ono što rade pogrešno. Neće vam zamjerati toliko dugo kao neki drugi znakovi, ali će vas pokušati uvjeriti da je njihov put ispravan.

“Kada ih ne slušate ili ne radite stvari u skladu s njihovim standardima i očekivanjima, budite spremni na to da će vas osuđivati zbog toga”, kaže Loftis. Ovaj izbirljivi znak ponekad može upasti u obrazac ogorčenosti prema drugima.

Škorpion

Škorpion je vrlo emotivan, intenzivan znak, što ih čini iznimno odanima, ali i vrlo brzima u nestajanju. Ako su vas pustili u svoje živote i učinili ste im nepravdu, dugo će gajiti ljutnju, bez obzira koliko velika ili mala bila nelojalnost. Ako na bilo koji način iznevjerite njihovo povjerenje, vjerojatno ćete biti odbačeni bez pitanja.

“Moraju provoditi puno vremena s ljudima koje vole i kojima vjeruju kako bi osjećali kao da mogu ponovno stvoriti prostor za vas u svom životu”, kaže Marquardt. Težak je povratak u njihovu milost.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad