Najveći manipulatori horoskopa

Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Oni gotovo na svakog mogu uticati s tek nekoliko riječi.

Oni su pametni i lukavi. Lako navode ljude da im vjeruju i jednom kada to postignu više nema nazad. Iako su tako manipulativni, takvi ljudi uvijek nekako uspiju zadržati svoju dobru reputaciju. Zodijak kaže da su najveći manipulatori rođeni upravo u ovim znakovima.

Škorpion

Škorpioni s vremena na vrijeme mogu biti ekstremno manipulativni. Ipak, to se često dogodi iz osvete. Škorpioni vole biti miljenici šefova pa im nije teško manipulacijom potkopati kolege kako bi napredovali.

Rak

Rakovi su često manipulativni kada se radi o profesionalnom dijelu života. Znaju što žele i ne prezaju od manipulacije kako bi to dobili. Stoga, ako radite s rakom, dobro je ostati alertan i izbjegavati njihove manipulacije.

Strijelac

Baš poput škorpiona ni strijelci ne izbjegavaju manipulaciju ako nešto mogu dobiti njome. Mogu biti zločesti samo kako bi ispunili što žele. I dok su dovoljno nježni da poštede bliske ljude od manipulacije, svi ostali su im meta.

Ovan

Ovnovi su slatkorječivii lako tako mogu manipulirati ljudima. Imgraju mentalne igrice i napravit će sve da postignu što su si zacrtali. Jako su pametni kada treba manipulirati ljudima oko sebe, piše Pinkvilla.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari (0)

Vidi sve komentare