Ove fotografije ne biste trebali koristiti na aplikacijama za upoznavanje

Lifestyle 25. apr 202208:47 0 komentara
Photo by Good Faces Agency on Unsplash / ilustracija

Neke fotografije ne bi trebalo koristiti u određenim situacijama. Primjerice, fotografije iz noćnih provoda ne bi trebalo dijeliti s kolegama s posla. Također, određene fotografije ne biste uopće trebali koristiti na aplikacijama za upoznavanje.

Iako se kaže da “knjigu ne treba suditi po koricama”, fotografije koje koristite na takvim aplikacijama su izuzetno važne za prvi dojam pa ako objavite pogrešne, to vam može pokvariti šanse. Evo kakve fotografije ne biste trebali koristiti na aplikacijama za upoznavanje.

Grupne fotografije

Ako objavite grupnu fotografiju s prijateljima ili porodicom druga strana će morati pogađati koja ste vi osoba u toj grupi. Vi biste trebali biti jedini subjekt svih slika koje dijelite, a također se pobrinite da ste okrenuti prema kameri tako da je vaše lice jasno vidljivo.

Fotografije s filterima

Filteri u potpunosti mijenjaju naš izgled. Takve stvari trebali biste izbjegavati kako se druga strana ne bi osjećala prevarenom.

Fotografije iz teretane

Možda ćete izgledati sjajno na toj fotografiji, ali bilo bi dobro da vaš budući partner najprije upozna i vidi vaše druge strane prije takvih fotografija.

Fotografije s naočalama i kapom

Sunčane naočale, kape i slične dodatke koji skrivaju vaše crte lica trebali biste izbjegavati. Možda izgledate sjajno sa sunčanim naočalama, ali druga strana ne može dobiti ispravan dojam kako izgledate, piše Times of India. Stoga biste trebali izbjegavati korištenje fotografija s odmora na plaži.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!