Ovih pet namirnica su prava ljetna hrana!

Lifestyle 21. jul 202208:20 0 komentara
T.J. Breshears/Unsplash

Šta jedete ljeti? Prema posljednjih podacima Instacarta, svježi proizvodi i roštilj glavna su hrana u ljetnim mjesecima.

Ove namirnice prava su ljetna hrana:

Nektarine

Sočni voćni plodovi dostupni su u trgovinama mjesecima i slobodno možemo ovo voće nazvati zvijezdom ljeta. Možete ih jesti same, dodati u salate ili ubaciti u slastice. U svakom slučaju, nećete pogriješiti.

Breskve

Kao i nektarine, osvježavaju i zasladit će i najzahtjevnije nepce. Birajte zrele plodove, a ako vam ostane koja viška, ne brinite, može se iskoristiti za pripravu slastica i kompota.

Trešnje

Svježe trešnje volimo zbog mnogo razloga, a među njima je i to da se mogu jesti ravno sa stabla. Ili police dućana. Ne trebate ih guliti!

Kukuruz

Ako imate običaj roštiljati, u namirnice koje će završiti na vatri, slobodno dodajte i kukuruz. Iako tijekom cijele godine možete kupiti konzervirani kukuruz, teško da je on dostojna zamjena svježim zrncima koja su nam dostupna ljeti.

Lubenica

Ružičasto, sočno voće nalazi se na samom vrhu popisa ukusnih ljetnih namirnica. Jednom kad probate ovo ukusno voće, teško da ćete ga preskakati dodatni u svoje obroke, osobito ljetim piše Real Simple.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad