Šta balerine zapravo jedu da bi ostale mršave

Lifestyle 02. okt 202111:11 1 komentar
Pixabay

Brojni su mitovi u vezi sa tim šta balerine jedu jer one, osim što moraju da budu vitke, moraju i da budu snažne. I zato su na njihovom meniju namirnice koje daju energiju, ali ne goje.

Četiri vrhunske balerine nacionalnog kanadskog baleta otkrile su za portal coveteur.com detaljan plan svoje ishrane i šta zapravo jedu za doručak, ručak i večeru. Zanimljivo je da je svaka od njih navela da im je slaba tačka – čokolada i da je redovno uzimaju, ali onu zdraviju verziju, sa mnogo kakaoa.

Džilijan Vanston

 

doručak

kafa

pola grejpfruta

2 kuvana jajeta

spanać propržen u malsinovom ulju

ručak

zelena salata

pileće grudi

sladak krompir

maslinovo ulje

zeleni čaj

večera

pečeni losos sa barenim brokolijem na malo malsaca

paradajz

voda

užina

šolja borovnica sa pečenim bademima

tamna čokolada sa 90 odsto kakaoa

voda tokom celog dana

Tanja Hauard

 

doručak

kafa

kajgana od 2 jajeta

2 parčeta tosta

jutarnja užina

voćna salata

ručak

piletina s kroasanom i čedar sirom

zapečena krompir salata

ledeni laj

popodnevna užina

kafa sa granola štanglicom ili orasi

večera

piletina sa pirinčem i povrćem

Jordana Daumek

 

doručak

2 jajeta sa činijom pirinča

kafa late

jutarnja užina

grčki jogurt s medom ili banana

 

ručak

proteinska salata npr. sa piletinom i nekim ukusnim prelivom ili sendvič s malo šunke i prelivom od belog luka

večera

riblji stek sa pirinčem, miso supa i salata od avokada, krastavaca i paradajza

večernja užina

sladoled ili keks

Andrea Oltoni

doručak

2 pržena jajeta sa slaninom

kapućino

jutarnja užina

jabuka sa cimetom

ručak

bilo koja vrsta ribe

tamnozeleno povrće

kombuha ili kafa

popodnevna užina

čokolada od 99 ili 100 odsto kakaoa i koštunjavo voće

večera

proteini – šnicla, piletina ili škampi

povrće

čaša vina ili kapućino

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare