Tiktokerica oduševljena BiH: To je skriveni dragulj, jedna od najjeftinijih država u Europi

Lifestyle 11. jun 202408:49 0 komentara
N1

TikTok korisnica @emsbudgettravel podijelila je svoj savjet za putovanje na destinaciju na kojoj, kako je rekla, nećete potrošiti puno novaca. Naime, ispričala je da putovanje svijetom ne mora uvijek biti strašno skupo, otkrivajući da ju je jedno od njezinih "omiljenih" odredišta koštalo manje od 190 eura za posjet.

Em je tako nahvalila Bosnu i Hercegovinu kao jednu od “najpodcijenjenijih zemalja” Europe. Svoj je video u trajanju od jedne minute naslovila: “Moja omiljena zemlja 2024. i jedna od najjeftinijih i najpodcijenjenijih u Europi! Savršena za jeftin odmor za parove ili djevojačko putovanje.”

Iako je posjetila već devet zemalja ove godine, Bosnu i Hercegovinu je proglasila svojim posebnim izborom. Opisala ju je kao “skriveni dragulj”.

Tijekom svog četverodnevnog boravka, Em je potrošila ukupno 187.27 eura. Ova svota joj je pokrila let, smještaj, hranu, aktivnosti, prijevoz. Potvrdila je da zemlja opravdava svoju reputaciju jedne od “najjeftinijih zemalja za posjetiti u Europi”.

Em je posjetila Sarajevo koji je opisala kao prekrasan. Prema njezinim riječima, mještani su bili vrlo prijateljski nastrojeni, a pohvalila je i krajolik. Preporučila je i posjet Mostaru, koji se nalazi na dva sata vožnje od Sarajeva, opisujući ga kao čarobnog i kao savršeno mjesto za istraživanje satima, piše Mirror.

“Definitivno sam htjela biti više od četiri dana koja sam provela ovdje”, rekla je, opisavši svoje iskustvo kao nevjerojatno putovanje.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!