Turski horoskop za jesen: Evo ko će imati sreće, a ko probleme

Lifestyle 06. sep 202310:37 0 komentara
Shutterstock

Turski horoskop donosi uzbudljive promjene za ova 4 horoskopska znaka. Jesen će biti stabilnija od ljeta, a ova četiri znaka pratiće sreća u svim segmetnima života.

Aslan (Lav)

Lavovi će definitivno biti među najsrećnijima. Pucaće od pozitivne energije koja će im pomoći da ostvare gotovo sve što požele, pa čak i da pronađu ljubav. Zahvaljujući nevjerovatnoj harizmi, ostaviće dobar utisak na sagovornike, što će im umnogome pomoći ne samo na polju ljubavi i prijateljstva, već i u finansijskoj sferi. Uopšteno, druga polovina godine će za Lavove biti period velikih pobjeda.

Başak (Djevica)

Djevice su inače veoma obazrive i metodične. Njihove glavne planete zaštitnici – Merkur i Saturn – u narednoj godini će se nalaziti u prilično povoljnom položaju. U drugoj polovini 2023. godini držat će sve konce u svojim rukama, sve će biti pod njihovom kontrolom, što će im podići samopouzdanje i učiniti ih još agilnijim. Osim toga, a uspjet će da reše velike i važne probleme, i to postepeno, jedan po jedan.

Akrep (Škorpija)

Sjajan period za Škorpije koje će u drugoj polovini 2023. godini moći da ostvare najvažnije ciljeve. Ako postoji neki stari san, nešto o čemu dugo maštaju i što dugo priželjkuju, sada će ili ostvariti svoj naum ili će biti na korak od ispunjenja želje. Sve se dešava ubrzano. Škorpija neće imati vremena za oklijevanje, a što će se ispostaviti da je bolje za nju.

Balik (Ribe)

Ribe su u nevjerovatno pozitivnom talasu, za njih nema prepreka. Naoštrile su se da ostvare sve svoje naume, savladaju sve prepreke i ne dozvoljavaju da im iko stane na put. U ovome imaju pomoć zvijezda koje će ih bukvalno štititi na svkom koraku i u svakoj situaciji. Ohrabrene ovom podrškom, Ribe će se u narednom periodu. sa lakoćom nositi sa svim poteškoćama.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!