Za djevojčice i dječake: 10 imena koja su već na listi najpopularnijih za 2021.

Lifestyle 01. feb 202110:01 0 komentara
Pixabay

Početak je godine, ali mnogi parovi sigurno čekaju svoje bebe. Neki u ovoj godini planiraju imati prvo, drugo, treće dijete, a tu su i oni kojima će se zalomiti. I svi oni trebat će odabrati ime za svoj maleni smotuljak sreće.

S obzirom na to da se nalazimo u specifičnom razdoblju možda i više nego ikad prije imamo vremena za razmišljati o svakom detalju našeg života, pa tako i o imenima za djecu.

Uostalom, čak i ako ne planirate bebu u bližoj budućnosti, imate svako pravo razmišljati o imenu koje biste joj dali ili koje ćete joj dati kad za to dođe vrijeme.

Ako ne spadate u skupinu onih koji već znaju odgovor na pitanje koje ime će dati svom sinu ili kćeri, kao inspiracija vam može poslužiti popis najpopularnijih imena za bebe koji redovito objavljuje stranica Baby Centre.

Tako već sada imaju popis imena koja drže prevlast na listi najpopularnijih u 2021. S obzirom na to da se radi o imenima koja svake godine imaju svoje mjesto na ovom popisu situacija se vjerojatno neće previše mijenjati ni kako godina bude prolazila.

Mi smo u nastavku s popisa izdvojili 10 imena za djevojčice i 10 imena za dječake koja se mogu prilagoditi (ili već jesu) i našem jeziku, piše Zadovoljna.hr.

Popularna imena za djevojčice u 2021.

1. Olivia
2. Emma (Ema)
3. Amelia (Amelija)
4. Ava
5. Isabella (Izabela)
6. Sophia (Sofija)
7. Mia
8. Luna
9. Ella (Ela)
10. Aria

Popularna imena za dječake u 2021.

1. Noah (Noa)
2. Oliver
3. Lucas (Lukas)
4. Mateo
5. Sebastian
6. Gabriel
7. Daniel
8. David
9. Kai
10. Leo

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!