Zašto vam propadaju veze: Vaga popravlja partnera, rak guši

Lifestyle 25. okt 202120:47 0 komentara
Pixabay.com

Rak je brižan, ali u vezi ima tendenciju da bude nametljiv i često guši svog partnera. To je neka vrsta strasti u kojoj se baš i ne uživa. Djevica je partner koji najvjerovatnije njuška po fiokama s donjim vešom i provjerava historiju internet pretraživača svog partnera. Takav nivo sumnje i ljubomore u vezi apsolutno će ubiti odnos.

Odnosi se završavaju iz niza različitih razloga. Mi često razmišljamo o razlozima zbog kojih se naša srca neprestano slamaju, piše Atma.hr. Jesam li ja kriva? Jesu li krive druge osobe?

Teško je znati zasigurno. Ali vaš horoskopski znak sigurno vam može pomoći da otkrijete zašto se vaše srce slama iznova i iznova.

Ovan

Ovan je definitivno znak s velikom dobrotom u srcu, ali ta dobrota nije uvijek poznata drugima. Ponekad ste fokusirani samo na sebe i nezainteresovani za dugoročnu predanost i dijeljenje bilo čega u svom životu.

To može biti pravi problem kada tražite potencijalno ozbiljnog partnera.

Bik

Bik je odan prijatelj, ali je i jako tvrdoglav. Imate problema s otpuštanjem nervoze i često ostajete ljuti zbog nekih stvari duže nego što je to potrebno.

Čak i ako je vaš partner pogriješio i izvinio se, vi i dalje podgrijevate ljutnju. To je dovoljno da odbije svakog potencijalnog partnera daleko od vas.

Blizanci

Blizanci su slobodne duše. Vama je vrlo teško obećati se jednoj osobi, a čak i kada to učinite, imate tendenciju povremeno otići i činiti stvari na svoj način.

To može biti nevjerovatno odbojno vašem partneru. Razmislite o potrebama svog partnera prije nego što promijenite svoj status odnosa. Jeste li stvarno spremni za ovo?

Rak

Rak je brižan, ali u vezi on ima tendenciju da bude nametljiv i često guši svog partnera. To je neka vrsta strasti u kojoj se baš i ne uživa.

Morate razmišljati o prostoru koji je potreban vašem partneru i priuštiti mu ga.

Lav

Lav vas nikada neće prevariti i na mnogo načina to je najbolja stvar koju možete imati u vezi, ali on također ima tendenciju biti egoističan i isprazan.

To nikako nisu idealne osobine. Vi se u svemu žestoko trudite pobijediti. Možda ćete se osjećati dobro zbog toga, ali to je stvarno iritantno svima oko vas.

Djevica

Djevica od svih znakova ima najmanje povjerenja u druge. Vi ste partner koji najvjerovatnije njuška po fiokama s donjim vešom i provjeravate historiju internet pretraživača vašeg partnera.

Svaki nivo sumnje i ljubomore u vezi apsolutno će ubiti odnos. Morate vjerovati svom partneru, čak i ako je nepovjerenje u vašoj prirodi. Imate više od jedne prirode. Ne vodite se svojim osnovnim instinktima.

Vaga

Vage su pune nade i vjere. Vi imate tendenciju odabrati partnere koji zapravo i nisu pravo rješenje za vas i pokušavate ih promijeniti u osobe kakve su vam potrebne.

To je katastrofa koja samo čeka da se dogodi. Morate naučiti odabrati kada je u pitanju vaš ljubavni život.

Škorpija

Škorpija je svakako strastvena, ali ta strast ponekad dovodi do ljubomore i apsurdnog ponašanja.

Ne možete kontrolisati one koje volite. Ne možete biti posesivni prema njima. Odbacite te navike. Kao što smo rekli i za Vagu, imate više od jedne prirode. Držite se dobrih aspekata, odbacite one loše.

Strijelac

Strijelac je vrsta znaka koji jedan dan želi otići na planinarenje, a sljedeći na ronjenje. To može biti zabavno vašem partneru, ali i pomalo naporno.

Zbog vaših visokih očekivanja možete upasti u nevolje. Ako ste otvoreni i vaš partner je introvertna osoba, neka ostane kod kuće s vremena na vreme. To nije uvreda vašem životnom stilu. Zapamtite da ne može svako biti avanturista kao i vi.

Jarac

Jarci se najteže otvaraju i potrebno im je dosta vremena da počnu vjerovati njihovim partnerima. Ponašate se kao da vaš partner mora napraviti neke čarobne stvari kojima će zaslužiti vaše povjerenje.

Povjerenje se ne zaslužuje. Nepovjerenje se zaslužuje. Nemojte pretpostavljati najgore samo zato što ne možete biti zajedno 24/7. Ljubomora će uništiti svaku vezu vrlo brzo.

Vodolija

Vodolije su pametne. Vi ste tip osobe koja uvijek ima neku pošalicu na vrhu jezika. Često može biti zabavno biti s takvom osobom brzog uma, ali morate znati mjeru.

Vi imate tendenciju prepirati se s ljudima, a to može jako brzo ohladiti vašeg partnera.

Ribe

Ribe, kao i rakovi, imaju tendenciju biti mahnito emocionalni s vremena na vrijrme. No, ribe su posebno sklone čežnji za bivšim partnerima.

Vi ne želite biti sami, ali ako još uvijek patite za svojim bivšim partnerom, nemojte početi da izlazite s nekim novim.

Morate naučiti preboljeti bivše ljubavi i ostaviti svoj prtljag za sobom prije nego što se povežete s nekim novim. Ako još uvijek volite bivšeg partnera, niko drugi vam neće biti dovoljno dobar.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!