Messenger napokon ispravlja nešto na šta su se žalili mnogi korisnici

Tehnologija 13. apr 202415:41 0 komentara
Press

Meta je najavila nadogradnju Messengera koja je već dostupna korisnicima u nekim zemljama. Riječ je o opciji HD, odnosno mogućnosti da fotografije na toj aplikaciji šaljete u boljoj kvaliteti.

Sve ostaje isto, uz jedan dodatak – jednostavno, kao i dosad, odaberete sliku koju želite poslati na Messengeru, zatim stisnete znak za HD i pritisnete Pošalji. Ovo je razveselilo mnoge korisnike aplikacije koji su se ranije žalili na kvalitetu fotografija tijekom slanja preko Messengera.

To nije jedina novost. Meta je najavila da će u aplikaciji korisnici sada moći stvarati “dijeljene albume”. Kako biste izradili album u grupnom chatu, moći ćete odabrati fotografije u aplikaciji i dodirnuti opciju “Izradi album”. Moći ćete i pritisnuti i držati fotografiju u chatu da biste otvorili gumb Stvori album.

Također, povećana je i veličina datoteka koje se mogu slati Messengerom. Odsad ćete moći slati datoteke do 100 MB. Nadogradnja još nije dostupna u Hrvatskoj, no pretpostavlja se da će se to dogoditi uskoro.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!