Amko Sarajevo Tower, novo odredište ugodne kupovine

Promo 05. apr 202414:59 0 komentara
Amko komerc

Imamo sjajne vijesti! Danas je svečano otvoren novi supermarket Amko u Sarajevo Tower kompleksu.

Naša novinarska ekipa, imala je privilegiju biti među prvima koji su zakoračili u ovo moderno remek-djelo trgovine. Sa svojim elegantnim dizajnom, inovativnim konceptom i arhitekturom, ovaj supermarket nije samo obično mjesto kupovine. On obećava potpuno novi doživljaj koji će zasigurno oduševiti sve posjetitelje.

Samo što ste kročili unutra, očarat će vas estetika i funkcionalnost prostora. Sve je pažljivo osmišljeno kako bi se stvorila ugodna atmosfera koja poziva na istraživanje i uživanje u kupovini. Ovaj supermarket nije samo prodavnica, to je iskustvo koje će vas inspirisati i ostaviti snažan dojam.

Amko komerc

“Na oko 600 kvadratnih metara moderno opremljenog enterijera, očekuje vas širok asortiman proizvoda za sve potrebe domaćinstva. Želimo da vaša kupovina bude ne samo praktična, već i ugodna. Zato smo odlučili nagraditi svakog pedesetog kupca gratis kupovinom, a na kasi sve kupce čekaju i prigodni pokloni naših poslovnih partnera”, istakla je Minela Durmo, direktor marketinga Amko komerca.

Durmo, dodaje da novi supermarket Amko nije samo mjesto za obavljanje svakodnevnih nabavki, to je odredište koje nudi potpuno novo iskustvo kupovine. Sa svojom modernom atmosferom i pažljivo biranim asortimanom proizvoda, naš supermarket zasigurno će postati središte zajednice gdje će ljudi dolaziti ne samo da bi kupovali, već i da bi se inspirisali i uživali u jedinstvenom ambijentu.

Amko komerc
Amko komerc
Amko komerc
Amko komerc
Amko komerc
Amko komerc
Amko komerc

Drage komšije, posjetite novo mjesto ugodne kupovine. Vidimo se u Amko komerc supermarketu Sarajevo Tower, na adresi: Džavida Haverića br. 6a.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!