Pediakid – sirup protiv simptoma gripe i prehlade od prirodnih sastojaka

Promo 11. jan 202311:32 1 komentar
Promo

Pediakid sirup Nos-Grlo, protiv simptoma prehlade i gripe je plod medicinara, medicinskih istraživača i roditelja koji žele spriječiti prehlade ili smanjiti simptome prehlada kod djece. Rezultat njihovog istraživanja je inovativni sirup Pediakid sačinjen od potpuno prirodnih sastojaka.

Baziran je na 11 prirodnih sastojaka koji, između ostalih, uključuju timijan, biljku iz iste porodice kao i majčina dušica. Pediakid sirupi prilagođeni su za bebe starije od 6 mjeseci, djecu, kao i za tinejdžere. Također, za ublažavanje simptoma prehlade Pediakid mogu koristiti i odrasli. Pediakid sirup protiv simptoma prehlade i gripe pomaže:

– umiriti kašalj,

– stimulisati imunitet,

– umiriti i pročistiti disajne puteve,

– smanjiti iritaciju sluznice tokom prehlade,

– umiriti grlobolju,

– ublažiti otežano disanje i

– smanjiti curenje iz nosa

Dok i mnoštvo drugih sirupa obećava slične rezultate, ono što definitivno odvaja Pediakid od ostalih sirupa protiv prehlade je sastav koji u sebi ne sadrži gluten, laktozu ili konzervanse.

U svojoj borbi protiv začepljenog nosa, grlobolja, upala sluznice, otežanog disanja i umora, 11 prirodnih sastojaka u Pediakid sirupu obećava ublažavanje ili potpuno otklanjanje simptoma.

Promo
Promo
Promo
Promo

Ipak, cilj Pediakida je plemenitiji. Cilj je da mališani nikada ne prekidaju igru, a za tu namjenu naš sirup, kao dodatak prehrani, sadrži timijan, jaglac, sljez, bazgu, lipu, acerolu, ekstrakt đumbira, propolis, vitamin C, cink i bakar.

Nije tajna da naše zdravlje najviše zavisi od naše prehrane, a mi koji vam pomažemo sa Pediakidom svakako predlažemo da za dobro zdravlje pet puta dnevno unosite voće i povrće.

Neki od sastojaka, kao što su ekstrat majčine dušice, smiruju upalu grla, dok ekstrakt sljeza i đumbira olakšava respiratorne funkcije. Konačno, davno je dokazano da Vitamin C i bakar učestvuju u pravilnom funkcionisanju imunološkog sistema, pri tome osiguravajući efikasnu prirodnu odbranu koja je neophodna posebno tokom zime.

Pediakid preporučuje da djeca od 1 do 5 godina trebaju primjenjivati jednu kašičicu (5ml) sirupa jednom ili dva puta dnevno, dok stariji od 5 godina koriste 2 kašičice jednom ili dva puta dnevno i to najbolje ujutro.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare