Jeziv zločin u Sandžaku: Nusret namamljen porukom, pretučen na smrt i bačen u bunar?

Regija 10. feb 202420:38 0 komentara
Sandžak danas

Nakon intenzivne potrage pronađeno je tijelo mladića Nusreta Destanovića iz Sandžaka, čiji je nestanak prijavljen samo nekoliko sati ranije.

Njegovo tijelo pronađeno je u bunaru na području Pešteri, tačnije u selu Međugor, a prema prvim nezvaničnim informacijama, kako piše Sandžak danas, sve ukazuje na mogućnost da je Destanović bio žrtva ubistva.

Prema nezvaničnim informacijama, za njegovu smrt osumnjičen je bivši suprug žene s kojom se Nusret povremeno viđao, a navodno on je i njegov rođak.

Kako pišu portali iz Sandžaka, tragični niz događaja započeo je kada je Nusret primio poruku s telefona žene s kojom je bio u kontaktu. Poruka, za koju se ispostavilo da ju je poslala osoba koja je željela da mu naudi, pozivala ga je da dođe do nje. Nusret, ništa ne sumnjajući, odazvao se pozivu, ali umjesto očekivanog susreta, dočekala ga je zasjeda. Na dogovorenom mjestu, umjesto žene, sačekalo ga je veći broj muškaraca koji su ga brutalno pretukli.

Osumnjičeni u bijegu

Prema riječima rođakinje ubijenog, sumnja se da je bivši suprug žene s kojom se Nusret viđao tvorac ove zlokobne zamke.

“Sumnjamo da je ona to namjerno uradila u tandemu s bivšim mužem, ali još uvijek nismo sigurni zašto”, izjavila je za medije.

Nakon što su počinili ovaj zločin, napadači su Nusretovo tijelo bacili u bunar, u blizini kuće jednog od osumnjičenih. Također, na automobilu Destanovića forenzičari su pronašli krv.

Sandžak danas

Policija trenutno traga za osumnjičenima, od kojih se jedan, prema nezvaničnim informacijama, već nalazi u bijegu, i to u Njemačkoj.

Ovaj tragičan događaj ostavio je dubok trag na stanovnike kako Tutina, tako i cijelog Sandžaka, koji su šokirani brutalnošću ovog zločina.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!