Muškarac koji je ubio roditelje u Slavonskom Brodu pravio probleme i komšijama: “Bilo nas je strah, žalila se da joj je sin bolestan”

Regija 22. jun 202412:10 0 komentara
MUP RH

U Slavonskom Brodu u četvrtak su pronađena tijela starijih supružnika, a za njihovo ubistvo se tereti njihov sin koji je uhapšen. Prijeti mu 50 godina zatvora.

Kako 24sata.hr neslužbeno saznaje, osmunjičeni je živio na kraju ulice i često je dolazio u kuću roditelja. Navodno je bio skrbnik majci koja je bolovala od šizofrenije.

“Ne bih ja ništa puno govorila osim da smo s osumnjičenim imali dosta problema. Ti se ljudi nisu ni s kim družili, a osumnjičeni je maltretirao sve nas susjede. Smetali su mu psi, mačke, sve životinje, vikao je da ne može od njih spavati. Bilo nas je strah i baš zbog njega sam prestala držati svinje jer se non stop žalio da mu to smrdi”, kratko je komentirala jedna od prvih susjeda.

Dvostruko ubistvo u Slavonskom Brodu, uhapšen 45-godišnjak

Dodala je da se ubijena žena ponekad znala požaliti kako joj je sin bolestan te da ga ne može nagovoriti da krene na liječenje.

“Jedan sin im je umro od karcinoma, a koliko znam i ubijeni susjed bolovao je od karcinoma”, dodala je.

Drugi susjed je kazao kako je ubijeni muškarac bio dobra osoba, a da mu je supruga bila povučena

“I njihov sin je bio jako zatvoren. On bi prošao i deset puta pored tebe i nikada ne bi pozdravio. Meni osobno nikada nije radio probleme, ali znam da ih je radio susjedima. Čak je djeci jednom od susjeda prijetio sjekirom. On je, koliko znam, nešto prodavao na slavonskobrodskoj tržnici, ali što točno, e to ne znam”, rekao je susjed Branko Mitrekanić.

Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu zatražilo je pritvor za osumnjičenog.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!