Objavljen identitet nastradalih u masakru na Cetinju: Najmlađa žrtva 8-godišnjak

Regija 13. aug 202212:34 0 komentara
vijesti.me/Boris Pejović

U masakru koji se juče dogodio na Cetinju, u kome je Vuk Borilović (34) iz ovog grada ubio deset osoba, nakon čega je likvidiran, nastradali članovi su iz ukupno pet porodica, među kojima je dvoje djece.

Danas je objavljen identitet osoba nastradalih u jučerašnjem masakru. Najstrarija žrtva imala je 81 godinu, dok je najmlađa žrtva imala osam godina.

Na Cetinju, u naselju Medovina, juče oko 16 sati u nezapamćenoj tragediji život su izgubili Danijela Radunović (51), Aleksandra Radunović (52), Milan Mitrović (37), Rajko Drecun (56), Dimitrije Drecun (81), Danica Drecun (74), Goran Đurišić (54), Nataša Pejović Martinović (35), M.M. (11) i M.M. (8).

Njih je iz lovačke puške ubio Borilović, kojeg je potom, kako se pretpostavlja, lišio života sugrađanin, kako bi spriječio dalji masakr.

Tijela su sinoć poslata na obdukciju, saopštila je nakon uviđaja dežurna tužiteljica VDT-a u Podgorici Andrijana Nastić.

Direktor Uprave policije Zoran Brđanin kazao je da je, prema za sada poznatim okolnostima, juče oko 15.30 časova tridesetčetvorogodišnji Vuk Borilović, s Cetinja, pucao na porodicu čiji su članovi boravili u postorijama njegove kuće kao podstanari u naselju Medovina. On je, tom prilikom, lovačkom puškom lišio života dvoje djece – starosti osam i jedanaest godina i ranio njihovu majku koja je ubrzo podlegla povredama.

“Potom je izašao i pucao iz istog vatrenog oružja na stanovnike ovog naselja, kojom prilikom je lišio života još sedam osoba, a ranio šest“, saopštio je Brđanin.

Povodom tragedije koja se desila na Cetinju, u Crnoj Gori je proglašena trodnevna žalost. Zastave su spuštene na pola koplja na svim zgradama državnih organa i zgradama organa lokalne samouprave i javnih ustanova. Na dan žalosti, na javnim mjestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera, a u ugostiteljskim objektima neće se emitovati muzika.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!