Objavljen novi snimak iz noći svirepog ubistva: Pretučenog Nusreta nogama gurali u automobil (VIDEO)

Regija 15. feb 202408:19 0 komentara
Sandžakpress

Kako se istraga o tragičnoj smrti Nusreta Destanovića nastavlja, novi detalji koji su isplivali iz video-snimaka i dokaza pronađenih na mjestu zločina bacaju mračnu sjenku na ovaj već zlokobni slučaj.

Nusretov rođak Enko Hadžibulić bio je svjedok potrage i analize ključnih dokaza zahvaljujući kojima se otkrila istina. Hadžibulić je rekao kako S.Z.A. koji se tereti za ubistvo, zaslužuje epitet monstruma.

Hadžibulić je detaljno opisao događaje koji su prethodili stravičnom otkriću. Prema njegovim riječima, video-snimak razotkriva S.Z.A., kako brutalno napada ranjenog Nusreta Destanovića, piše Sandžakpress.

Prema Hadžibulićevoj priči, osoba u crvenoj jakni je ranjeni Nusret Destanović, koji se oslonio na kolac na kom je njegova porodica kasnije pronašla krvave tragove. Osoba koja pokušava da ugura Nusreta Destanovića u automobil je S.Z.A.

Sandžakpress

On je pokušavao da ugura ranjenog Destanovića u automobil, udarajući ga nogama, čineći njegove posljednje trenutke života još strašnijima.

Još uznemirujući je detalj koji Hadžibulić otkriva – S.Z.A. je tijelo nesretnog Destanovića bacio u napušteni bunar na imanju svoje majke, u mjestu poznatom kao Međgor. Ovo otkriće bilo je ključno za razumijevanje obima zločina i brutalnosti koja je prethodila.

Njegova smrt nije samo gubitak za porodicu, već i za sve one koji su ga poznavali. Ovaj slučaj je podsjetnik na potrebu za stalnom budnošću i podrškom žrtvama nasilja, kao i za oštru osudu počinitelja takvih nedjela.

Sandžakpress

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!