Objavljeni bizarni detalji o dadilji koja je otela bebu u Kruševcu

Regija 10. aug 202214:44 1 komentar
Nova.rs

Priča o dadilji koja je prije dva dana u Kruševcu ukrala tuđu bebu, a zatim otišla kod bivšeg dečka i predstavila dijete kao njihovo zajedničko, šokirala je Srbiju. Međutim, iza tog dramatičnog događaja krije se podjednako bizarna, ako ne i još bizarnija priča.

Naime, majka djeteta K. D. ispričala je da je dadilju J. J. pronašla preko Facebooka, a zatim, pošto je J. J. dobila njeno povjerenje, odlučila je da je ostavi samu sa sinom starim 40 dana.

„Odmah sam joj slikala ličnu kartu. Prvi put je čuvala bebu dva sata. I isto veče mi je poslala poruku sa pitanjem da li sam zadovoljna njenim radom“, kaže K.B, piše Nova.rs.

Međutim, oprezna majka se nije zaustavila na tome. Kako je ispričala, nakon što je pregledala dadiljin Facebook profil, vidjela je njenu sliku na kojoj je trudna. I to joj je bilo sumnjivo, jer joj to nije spomenula u razgovoru. Međutim, potom je saznala nevjerovatne detalje bizarne priče koja je J. J. navela na ovako sulud potez.

“Pitala sam je odmah za sliku na kojoj je trudna. Rekla mi je da je izgubila bebu. Da je otac deteta bio u paralelnoj vezi. I da ju je presrela druga njegova žena. Nakon toga je doživela stres, i pobacila. Rekla sam joj da skloni tu fotografiju, ali ona je odbila”, kaže ova majka.

“Beba je super, spavka…”

Ispostavilo se da zabrinutost majke nije bila bez osnova. Nakon što je prvi put pustila dadilju da izađe napolje sama sa bebom, gorko se pokajala.

“Čim je otišla u park, ona me je kontaktirala, slala mi je slike, evo “beba je super, spavka, milina””, priča majka K.B i dodaje:

“Rekla sam “dobro, samo ga pokrij ako bude hladno”. To je bila najnormalnija komunikacija. I onda posle nekog vremena, pitam da li stižete, ona je rekla “evo još jedan krug i tu smo”. I tako je ona mene porukama zamlaćivala sve vreme, “tu sam”, “blizu sam”, i posle nekog vremena prestala je da se javlja, postala nedostupna. Onda sam pozvala policiju”, navodi.

Trenuci neizvjesnosti bili su veoma teški za ovu ženu. Policija je odmah krenula u potragu i prava je sreća što je dijete vrlo brzo nađeno. Bebu je dadilja J.J odvela u kuću svog bivšeg momka D.S. (40) u naselju Mudrakovac, na periferiji Kruševca. Kasnije je priznala da je bivšem momku rekla da je to njihove zajedničko dijete.

“Novorođenče je nađeno u kući D. S, koji je, zajedno sa dadiljom nakon upada policije odveden na saslušanje, a onda je tamo usledio pravi šok”, priča izvor i nastavlja:

“Dadilja je navodno izjavila da je ona sa D. S. bila prvo u vezi, a potom i u vanbračnoj zajednici. Objasnila je da je u decembru prošle godine doživela spontani pobačaj, ali da to nikome nije ispričala. Njih dvoje su u vezi bili do aprila ove godine, a tada su se rastali i njena namera je bila da dečaka koji joj je poveren na čuvanje predstavi kao njihovog sina”, navodi.

Šok u porodici bivšeg dečka

Šokirani D. S. potvrdio je da su se nekada zabavljali, ali da nije znao da je ona izgubila bebu.

“On je naveo da ga je J. J. pozvala u petak i rekla da će u ponedjeljak dovesti njihovo zajedničko dijete da ga upozna. Tako je i uradila, došla je juče kod njega i bebu predstavila kao njihovog sina”, kaže izvor iz istrage i nastavlja:

“Po svemu sudeći J. J. je detaljno isplanirala otmicu i samo je tražila dete koje će pokazati momku kao njihovo. Ona se, verovatno, javila majci dečaka na Facebooku gde je navela da radi kao bebisiterka jer je imala bebu odgovarajućeg uzrasta. Žena joj je poverila bebu, a ona je iskoristila priliku”, kaže.

D.S. je rekao da nije upleten u otmicu, a J.J. je priznala šta je uradila.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad