Šok u susjedstvu: Stravične poruke osmaša na opraštaju od nastavnika, ravnateljica zgrožena

Regija 21. jun 202416:32 3 komentara
Čitatelj/Slobodna Dalmacija

Zadnji je dan škole, posebno je to važan dan osmašima koji će po posljednji put sjesti u klupe. Svi oni na neki način taj dan obilježavaju, najčešće nekakvim druženjem, ponekad i pokojom bezazlenom psinom. No, nekolicina osmaša Osnovne škole "Marjan" u Splitu odlučila je zadnji dan škole obilježiti na zaista neprimjeren način.

Naime, na ogradu igrališta u blizini škole postavili su nekoliko potpuno neprimjerenih natpisa u kojima spominju ravnateljicu i neke profesore. Sadržaj natpisa je bio zaista vulgaran i neprimjeren za djecu od 13 ili 14 godina.

“Uz ovakvu mladost se ne moramo brinuti za budućnost jer je nemamo”, komentirao je za Slobodnu Dalmaciju čitatelj koji je snimio ovaj užas.

Zbog cijele situacije SD je kontaktirao ravnateljicu Zdenku Barović, koja kaže da u 43 godine svog radnog staža nije doživjela ovakvo što.

“Što da vam kažem, ja sam na bolovanju i cijelo jutro sam u kontaktu s kolegama iz škole. Nisam ovo nikada doživjela, a radim 43 godine, ovo je govor mržnje. Zvali smo zbog svega i policiju, ali i roditelje učenika”, kazala je ravnateljica.

Cijeli incident, dakle, prijavljen je policiji. O samom incidentu s natpisima nisu odmah mogli dati više informacija, ali su u 7:30 sati zaprimili prijavu da se ispred škole koristila pirotehnika. Po pitanju pirotehnike pri dolasku nisu pronašli elemente za daljnje postupanje.

“Danas smo pojačano smo angažirani kako bismo prevenirali sve moguće incidente, nadamo se da do njih neće doći jer je velik broj kolega na terenu”, kazali su za SD iz PU splitsko-dalmatinske.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Bonus video:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare