Tragičan kraj: Pronađeno tijelo Talijana koji je pao s jedrilice tijekom oluje

Regija 23. jul 202310:15 0 komentara
N1/Ilustracija

Nakon jednodnevne potrage, u subotu poslijepodne u moru kraj novigradske luke uočeno je tijelo muškarca koje pluta te se pretpostavlja da se radi o 71. godišnjem talijanskom državljaninu koji je u petak zbog nevremena pao s jedrilice, doznaje se neslužbeno.

Navodno ga je uočila posada turističkog broda. Obavijest o nestanku muške osobe nakon pada s jedrilice u more kod istarskog Novigrada dojavljena je posredstvom MRCC Rijeka službenicima Lučke kapetanije Pula u petak oko 16.15 sati, nakon čega je pokrenuta koordinirana akcija traganja za nestalim, a o događaju je obaviještena Postaja pomorske i aerodromske policije Pula, piše Dnevnik.hr.

Intenzivno površinsko traganje za nestalim provodilo se u širem novigradskom akvatoriju, s dvije brodice iz sastava pulske Lučke kapetanije, jednim policijskim brodom, jednom brodicom Lučke uprave Pula i dvije privatne brodice.

Kako se doznaje, mrtvozornik je pregledom tijela utvrdio da je uzrok smrti utapanje, a nadležno odvjetništvo je naredilo obdukciju.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!