Vulin nazvao Milanovića ustašom

Regija 24. sep 202218:16 3 komentara
TANJUG/OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/ANTON ANTANASIJEVIC

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin odgovorio je hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću i naveo da "dok Vučić vodi Srbiju, nećemo prestati da tražimo pravdu za našu pobijenu djecu".

„Zato što je hrvatska politika prema Srbima mješavina kompleksa i loših namjera, između hrvatske ljevice i desnice nema nikakve razlike kada je u pitanju odnos prema Srbiji i srpskim žrtvama“, naveo je Vulin u saopštenju.

Kako je naveo, „kada se Milanović pred veteranima hvalio bliskim rođacima pripadnicima ustaškog pokreta, bio je iskren, baš kao što iskreno mrzi i Vučića i Srbiju“.

„Reći da je ‘to sa pobijenom srpskom djecom, postalo nepodnošljivo gadljivo’, može da kaže samo ustaša. Dok Vučić vodi Srbiju, nećemo prestati da tražimo pravdu za našu pobijenu djecu, nama su ona vrijedna istine i pravde, a ustaše neka nastave da prijete blokiranjem ulaska Srbije u Evropsku uniju i neka se drže svog obećanja, da bar jednom urade nešto dobro za Srbiju. Evropska unija u kojoj odlučuju ustaše nije mjesto za Srbiju“, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, reagujući na navode predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića da je Vučićevo pominjanje djece postalo „nepodnošljivo gadljivo“.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare