Novi detalji nakon ubistva porodice Đokić

Crna Hronika 04. okt 202114:36 > 07. okt 2021 18:021 komentar
Privatna arhiva/Nova.rs

Na mjestu gdje je zapaljen automobil porodice Đokić iz Aleksinca pronađena je čahura, koja je poslata na balističko vještačenje.

Portal N1 je objavio naslov “Završena obdukcija: Poznato kako je ubijena porodica Đokić” što nije bilo tačno jer se u tekstu navodi da obdukcija još uvijek nije završena. Ovu grešku smo ispravili u ovom tekstu i radi se o nenamjernom propustu.

Kako saznaje portal Nova.rs, čahura je pronađena pored spaljenog automobila koji je pripadao Đokićima.

Pored toga, policija danas očekuje i rezultete obdukcije, koja bi trebalo da razjasni kako su tačno Goran, Gordana i njihova kćerka Lidija nastradali. Nakon ubistva, njihova tijela su spaljena, što je otežalo vještacima da otkriju kako je porodica Đokić, za kojom je šest dana tragala cijela Srbija ubijena.

Nestanak porodice Đokić prijavljen je 28. septembra a njihova tijela pronađena su šest dana kasnije. Đokići u nedjelju, 26. septembra, iz Aleksinca odlaze u obližnje mjesto Moravac, na porodični ručak. Nakon provedenog dana u selu, se oko ponoći vraćaju se za Aleksinac.

Sigurnosne kamere posljednji put su snimile automobil porodice u 00.10 kod auto-periodnice na izlazu iz Žitkovca, na putu između Moravca do Aleksinca. Inače, riječ je o dionici puta koja je dugačka tri kilometara.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar