Životi tri cetinjska kuma u sekundi se promijenili zbog pokolja

Regija 13. avg 202219:24
Izvor: Standard.co.me/ Privatna arhiva

Crnogorski Standard donosi priču o tri kuma iz jučerašnjeg pokolja na Cetinju. Jedan je izgubio obitelj, drugi život, a treći upucao zločinca.

Jedan od njih je Miloš Martinović. Njegov stanodavac Vuk Borilović ubio je njegovu suprugu Natašu i njihova dva sina u dobi od 8 i 11 godina.

Kako piše Standard, Nataša se borila s ubojicom, koji je prvo ubio jednog sina, ali nije se uspjela obraniti pa je ubio nju i drugog sina, koji je ručao za kuhinjskim stolom.

Martinović je negdje u tim trenucima zvao suprugu. Nije mu se javljala pa je nazvao kuma Mitra Mitrovića (37) zamolivši ga da odmah ode do njihovog unajmljenog stana i provjeri što se događa.

Mitrović je to bez riječi i učinio.

U međuvremenu, Martinović je dobio telefonski poziv od ubojice, koji mu je osobno rekao da mu je ubio suprugu i sinove.

Mitrović, koji se nedavno oženio i dobio dijete, panično je napustio svoj dom i zabrinut za obitelj svog kuma goloruk otišao na mjesto zločina.

Kako piše Standard, nije mario za upozorenja, nadao se da će stići spasiti svoje kumove.

No nije dobio šansu ni da priđe kući, vrlo brzo je i sam postao žrtva.

Iako su stari znanci i obiteljski prijatelji, Borilović nije imao milosti. Čim se približio dvorištu kuće, pucao je i na njega, pogodio ga i na mjestu ga ostavio mrtvog.

Treći, Nenad Neno Kaluđerović, Mitrovićev je vjenčani kum. Standard piše kako je on zaustavio krvavi pir upucavši Borilovića i spasivši sigurno još koji ljudski život.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar