Celine Dion otkrila da boluje od rijetke bolesti: “Sindrom ukočene osobe”

Showbiz 08. dec 202213:42
Izvor: PHILIPPE LOPEZ / AFP

Celine Dion obratila se svojim fanovima s tužnom vijesti. Pjevačica je na svom Instagram profilu objavila video u kojem govori kako boluje od rijetke neurološke bolesti koja pogađa jednu od milijun osoba na svijetu.

Rijetka neurološka bolest

“Pozdrav svima. Oprostite što mi je trebalo toliko dugo da vam se obratim. Svi mi toliko nedostajete i jedva čekam da razgovaram s vama na pozornici”, počela je.

“Kao što znate, uvijek sam bila kao otvorena knjiga i nisam bila spremna ništa reći prije, ali sada sam spremna. Imam problema sa zdravljem već duže vrijeme i bilo mi je jako teško suočiti se s izazovima i pričati o svemu što sam prolazila”, dodala je, prenosi Index.hr.

Sindrom ukočene osobe

“Nedavno mi je dijagnosticirana rijetka neurološka bolest koja se zove ‘sindrom ukočene osobe’ i koju dobije jedna na milijun osoba”, otkrila je.

“Iako još uvijek učimo o ovoj rijetkoj bolesti, sada znamo što uzrokuje grčeve koje sam imala”, dodala je.

Pjevačica je također otkrila kako je otkazala osam koncerata zakazanih za ljeto 2023. te prebacila termine koncerata koji su se trebali održati na proljeće 2023. za 2024. godinu.

Riječ je o rijetkom neurološkom poremećaju sa značajkama autoimune bolesti. Karakterizira ga fluktuirajuća ukočenost mišića u trupu i udovima te povećana osjetljivost na podražaje kao što su buka, dodir i emocionalni stres, što može izazvati grčeve mišića.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar