Čoli u Zadru žene na binu bacale grudnjake

Showbiz 13. mar 202307:47 1 komentar
PR

Zdravko Čolić održao je dugoočekivani koncert u Zadru, a njegove obožavateljice nisu se mogle suzdržati od raznih poklona koji su letjeli na pozornicu.

Upravo kao što je i najavio uoči koncerta, Zdravko Čolić je doista ”zapalio” Zadar. U potpuno rasprodanoj najvećoj zadarskoj sportskoj dvorani, čovjek na čovjeku, žena na ženi, duže od tri sata trajalo je njegovo glazbeno putovanje na kojem je izveo čak 46 pjesama iz svoje bogate karijere. Bio je to njegov najduži koncert koji pamti jer mu publika, skandiranjem i ovacijama, doslovno nije dopustila da siđe s bine.

Dobivao je legendarni Čola ruže i mnogo drugo cvijeće iz prvih redova, a kad mu je u jednom trenutku doletio grudnjak u glavu od jedne vatrene gospođe morao je nakratko prestati s pjesmom – zbog smijeha.

PR

Ništa to ne treba čuditi budući da odavno poznat kao veliki ljubimac žena, Čola je baš povodom Dana žena najavio i otpjevao ovaj koncert. Majke, kćeri, bake; vidjelo se u publici po čak tri obiteljske generacije kako uživaju u bezvremenskim hitovima svog idola, a posebno je dirljiva bila atmosfera tijekom izvedbi bezvremenskih balada poput ‘Jedna zima s Kristinom” i ‘Svadbarskim sokakom’ kad su mnoge Čoline obožavateljice i zaplakale. Ovim rasprodanim koncertom, muški sex simbol nekadašnje Jugoslavije vratio se u Zadar nakon dugih devet godina, a ako je suditi po doživljenoj atmosferi, trebao se vratiti puno, puno ranije.

‘Ne osjećate teret ni godina ni kostiju ni mišića kad su ispred vas tisuće ljudi stopljeni s vama, u istoj vibraciji. Ne vjerujem da postoji ijedan posao ili poziv u životu koji toliko djeluje kao eliksir mladosti kao što je pjevanje pred publikom”, istaknuo je Čolić uoči koncerta, a kad je završila čarobna zadarska noć čuvenom pjesmom ”Ti si mi u krvi”, vidno pod dojmom, legendarni pjevač kratko je izjavio:

“Čast, povjerenje i ljubav koju sam večeras doživio od zadarske publike, ta njihova vesela, ozarena lica, kao i nepresušna energija nikad neće izblijediti iz albuma mojih najdražih životnih uspomena”.

PR

A svi koji su bili na koncertu mogu se složiti kako će ovaj, dugo iščekivani spektakl Zdravka Čolića, istinske glazbene zvijezde koja traje i sija punim sjajem i nakon pet desetljeća vrhunske karijere, zadarska publika još dugo pamtiti.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare