Jennifer Lopez 20 godina kasnije najavila nastavak albuma “This is Me”

Showbiz 29. nov 202212:22
Izvor: Kevin Winter / Getty Images North America / Getty Images via AFP

Jennifer Lopez je inspiraciju za novi album ponovo pronašla u ljubavnoj vezi s glumcem Benom Affleckom.

Jennifer Lopez je zaljubljena i to uopće ne krije. Nakon što je najavila svoj nadolazeći album “This Is Me”, J.Lo. je otkrila da je nadolazeći LP inspiriran njenim ponovnim rasplamsavanjem sa “ljubavi njenog života”, Benom Affleckom, prenosi magazin Rolling Stone.

“Ponovo sam se spojila s ljubavlju mog života i odlučili smo da ćemo zauvijek biti zajedno. Cijela poruka albuma je da ta ljubav postoji”, rekla je Jennifer. “Ovo je prava ljubav. Sada razmišljam o tome kakva je poruka albuma? Ako se pitate jeste li, poput mene ponekad, izgubili nadu, skoro odustali, nemojte. Jer prava ljubav postoji i neke stvari traju zauvijek i to je stvarno”, dodala je.

“Želim da prenesem tu poruku u svijet, a to zahtijeva mnogo ranjivosti. Ali nisam se mogla zaustaviti i neki dijelovi toga me plaše. Mislim da dijelovi toga plaše i Bena. On je kao, ‘Oh, da li stvarno želiš da kažeš sve ove stvari?’ A ja sam kao, ‘Ne znam kako drugačije da to uradim, dušo'”, rekla je pjevačica u intervjuu za Apple Music.

Novi album je nastavak albuma iz 2002. “This Is Me… Then”, koji je sadržavao hit pjesme “Jenny from the Block” i “All I Have”, a koj je bio inspiriran Lopezinom tadašnjom vezom s glumcem Benom Affleckom. Par, nazvan “Bennifer”, zaručio se, ali je otkazao vjenčanje 2003. i razišao se nekoliko mjeseci kasnije.

Tokom intervjua za Apple Music, Lopez je priznala koliko je njihov razlaz prije dvije decenije zaista utjecao na nju.

“Bilo je tako bolno nakon što smo raskinuli”, rekla je. “Kada smo prekinuli prije 20 godina, to je bio najveći slom u mom životu, i iskreno sam se osjećao kao da ću umrijeti”.

Sada, ona i Affleck mogu razmišljati o početku svoje ljubavne priče uz ploču. O albumu “This Is Me… Then”, Lopez kaže da Affleck “obožava taj album”.

“On voli tu muziku. On zna sve riječi”, rekla je. “Također je bio sa mnom dok sam ga stvarala…On je moj najveći fan, što je sjajno”.

Par je lani obnovio romansu, a Ben i Jennifer su se ljetos napokon i vjenčali. U svojoj objavi na Twitteru, Lopez je navela 13 naslova pjesama s novog albuma, uključujući onu koja se zove Dear Ben pt. II.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar