Kim Kardashian prekinula šutnju o skandalu Balenciage

Showbiz 28. nov 202213:33
Izvor: ANGELA WEISS / AFP

Kim Kardashian objavila je kako je njezin odnos s Balenciagom, nakon kampanje koja prikazuje djecu kako drže plišane medvjediće odjevene u bluze u BDSM stilu, klimav. Balenciaga je povukla kampanju i ispričala se, a sada krivnju prebacuju na druge. Osude dolaze sa svih strana.

Nakon kontroverzne kampanje Balenciage, Kim Kardashian odlučila je u nedjelju navečer prekinuti šutnju svojom objavom na Twitteru. Proteklih dana fanovi su od nje zahtijevali da se izjasni.

“Bila sam tiha proteklih nekoliko dana, ne zato što nisam bila zgrožena i ogorčena nedavnim Balenciaginim kampanjama, već zato što sam htjela priliku da razgovaram s njihovim timom kako bih sama shvatila kako se to moglo dogoditi”, napisala je Kardashian u objavi.

Dodala je i kako je, kao majka četvero djece, potresena uznemirujućim slikama.

“Sigurnost djece mora se uzimati s najvećim poštovanjem i bilo kakvi pokušaji normalizacije zlostavljanja djece bilo koje vrste ne bi trebali imati mjesta u našem društvu”, tvrdi Kim.

Balenciaga je povukla problematičnu kampanju u utorak zbog sve većeg negodovanja javnosti te se zbog nje ispričala. U pozadini jedne fotografije nalazi se štampani primjerak odluke Vrhovnog suda SAD-a o zakonima o dječjoj pornografiji.

“Cijenim Balenciagino uklanjanje kampanja i izvinjenje. Nakon razgovora s njima, vjerujem da shvataju ozbiljnost problema i da će poduzeti potrebne mjere da se to više nikada ne ponovi”, napisala je Kardashian na Twitteru.

Osnivačica Skimsa i reality zvijezda ima dugu historiju s Balenciagom, uključujući poziranje u kampanji za zimu 2022. i modnu reviju koja je u julu održana u Parizu.

Kim ponovo procjenjuje odnos s Balenciagom

Gotovo sat vremena nakon što je objavila svoju početnu izjavu, Kardashian je objavila još jednu u kojoj se osvrnula na njihovu historiju i radni odnos.

“Što se tiče moje budućnosti s Balenciagom, trenutno ponovo procjenjujem svoj odnos s tim brendom, temeljeći ga na njihovoj spremnosti da prihvate odgovornost za nešto što se uopće nije smjelo dogoditi i radnjama koje očekujem da poduzmu za zaštitu djece”, napisala je. Fanovi su preplavili njene objave komentarima, osuđujući je zbog šutnje o reklamnoj kampanji.

Podsjetimo, u petak je Balenciaga podnijela tužbu od 25 miliona dolara protiv producentske kuće i scenografa koji stoje iza kontroverzne reklamne kampanje te se to čini kao očiti pokušaj prebacivanja krivice na druge, prenosi Jutarnji.hr.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar