Mostarka Mirna Pehar predstavila svoju prvu pjesmu “Maske”

Showbiz 09. jul 202415:01 0 komentara
Mirna Pehar

Mirna Pehar, talentirana 27.godišnja muzičarka i pjevačica iz Mostara nedavno je predstavila spot i prvi single "Maske". Muziku i tekst pjesme potpisuje Bane Opačić, dok je za aranžman, mix i mastering zaslužan Marijo Pajić.

“Definitivno nastavljam sa radom na vlastitim pjesmama, nećemo se zadržati samo na ovom singlu. Promocija prve pjesme za sada protiče dobro, osluškujemo publiku i povratnu informaciju na ovaj single, dok spremamo novo”, poručuje Mirna.

Mirna Pehar

Mirna se muzikom bavi od svoga djetinjstva, počevši sa muzičkom školom na odsjeku za harmoniku gdje stiče podlogu za kasnije profesionalno bavljenje pjevanjem. Široj javnosti prvi put se predstavila 2018. godine na takmičenju “Zvezde Granda”, a njezin najveći uspjeh stigao je 2022. godine kada je osvojila titulu pobjednice na muzičkom takmičenju “Solistički koncert”, nakon čega je Mirna održala svoj prvi solistički koncert u Sarajevu početkom 2023. godine, oduševivši publiku i kritiku svojim izvanrednim vokalom i scenskim nastupom.

Mirna je u toku dosadašnje karijere surađivala s mnogim poznatim umjetnicima, uključujući Željka Bebeka, Kebu, Ivana Zaka, Dalmatino, Mirzu Selimovića, Anu Bekutu, Matu Bulića, i mnoge druge.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!