Nećak Rickyja Martina koji tvrdi da su bili skupa ponovo ga tuži

Showbiz 12. sep 202211:39
Instagram

Portorikanska pop zvijezde Ricky Martin se ponovo nalazi pod optužbama za sekusalno uznemiravanje koju je podnio njegov nećak koji je ranije tvrdio da su njih dvojica bili u ljubavnoj vezi.

Kako javlja Associated Press , njegov nećak ga je ponovo tužio za seksualni napad.

Osoba koja nije ovlaštena govoriti o slučaju potvrdila je da je tužbu podnio Martinov nećak Dennis Yadiel Sánchez Martin. Sada će policija istražiti i utvrditi jesu li optužbe opravdane.

Martinova glasnogovornica, rekla je za AP da njegov pravni tim procjenjuje situaciju i za sada ne daje javne komentare. Također, Martinovi advokati su  podnijeli tužbu protiv njegovog nećaka, kojeg su opisali kao “problematičnog”. Optužili su ga za iznudu, zlonamjerni progon, zloporabu zakona i naknadu štete.

Rekli su da su Sánchezovi navodi Martina koštali najmanje 10 milijuna dolara otkazanih ugovora i projekata, plus još 20 miliona dolara štete njegovom ugledu. Osim toga, u tužbi je navedeno da je Sánchez lažno tvrdio da je imao romantičnu vezu s Martinom sedam mjeseci i da pjevač nije želio da to prekine i da bi često nazivao Sáncheza, javlja AP.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar