Pamela otvorila dušu: “Zbog silikona mi je učinjena nepravda”

Showbiz 02. feb 202316:06
REUTERS

Na Netflixu je stigao dokumentarac pod nazivom "Pamela: A Love Story".

Bivša zvijezda serije “Baywatch” i Playboy zečica Pamela Anderson dala je Netflixu potpuni pristup ličnoj arhivi, sve za potrebe snimanja dokumentarca.

Ova 55-godišnja kanadsko-američka glumica prisustvovala je premijeri filma u Los Angelesu u ponedjeljak sa obojicom sinova, Brandonom Thomasom i Dylanom Jaggerom, koje ima iz braka sa Tommyjem Leeom.

REUTERS

Brandon je kazao da je uvijek osjećao da je njegova majka pogrešno shvaćena.

“Dužnost svakog najstarijeg sina je da zaštiti svoju majku i ispriča tu priču na neki način. Jednostavno sam se osjećao primoran jer mislim da je učinjena nevjerovatna nepravda prema ovoj ženi. I to gledam cijeli život. I mislim da trebam da preuzmem kontrolu nad tim i pokažem svijetu ko je ona zaista, mislim da je ovaj film bila posebna prilika”, kazao je Brandon za Reuters.

Dokumentarac sadrži arhivske snimke iz 1990.godine kao i današnje scene iz njene kuće.

Pamela u dokumentarcu govori o svojim vezama i brakovima, najviše o upoznavanju, ljubavi i životu sa Tommyjem Leeom, kao i o prvom pobačaju koji joj je veoma teško pao, zatim o razvodima, ali i o čuvenoj seriji “Baywatch”, kao i o golišavim fotografijama.

Ono što se iz dokumentarca može saznati, a što publika možda nije znala, jeste da joj je najteže u životu pala objava njenog privatnog, ukradenog snimka nje i tadašnjeg supruga Leeja.

U “Pamela: A Love Story” ima i trenutak kada sazanje da će Hulu raditi seriju “Pam i Tommy”, koji se bavi upravo sex skanadalom, odnosno ukradenom privatnom snimkom.

Ona i u dokumentarcu ponovo prolazi kroz istu traumu koju je i tada 90tih godina prolazila.

U filmu govori i o tome kako joj jako smeta što su svi intervjui tokom njene karijere bili usmjereni na njene silikone a ne na njen rad.

No, na kraju Netflixovog dokumentarnog filma prikazana je priprema ali sama premijera mjuzikla “Roxie” u Chicagu gdje je oduševila publiku.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar