Oglasio se PR tim Severine: Ovo je prva reakcija nakon presude

Regija 28. mar 202314:41
N1

Nakon što je Severina nepravomoćno osuđena na novčanu kaznu zbog vrijeđanja i omalovažavanja socijalne radnice prošle godine, oglasio se njen PR tim. Kažu da pjevačica nije vrijeđala zaposlenicu i da će se žaliti na odluku suda.

“Severina nije vrijeđala, nego je protestirala zbog nezakonitog postupanja Centra i najavila da će ih prijaviti i javno obznaniti njihovo nezakonito postupanje. Severina će se svakako žaliti na ovu odluku”, rekao je njezin tim za Index.

Kažu da je u ovom slučaju riječ o radnici Centra za socijalnu skrb u čijem postupanju je utvrđen niz grešaka. “Riječ je o socijalnoj radnici iz područnog ureda Centra za socijalnu skrb, kojem je upravni nadzor utvrdio niz pogrešaka u postupanju radi čega je i promijenjen te danas drugi centar vodi predmet”, dodali su.

Što se tiče slučaja u kojem je Severina nepravomoćno osuđena za prekršaj iz članka 17 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, Severinin tim kaže da je riječ o razgovoru sa zaposlenicom koji se dogodio nakon što je pjevačici rečeno da će Centar za socijalnu skrb doći u provjeru uvjeta u kojima živi Severinina majka.

“Zbog pritiska bivšeg partnera, Centar je došao u dom Severinine mame”

“U konkretnom slučaju, bila je riječ o razgovoru sa socijalnom radnicom nakon što je Severina izviještena da će joj doći u nadzor provjeriti uvjete u kojima živi njezina mama, iako joj je prije toga ista socijalna radnica tvrdila da će tu prijavu njene sestre zanemariti jer su njenu majku vidjeli u njenom domu i vidjeli da je žena dobro i da se o njoj vodi briga. Međutim, zbog pritiska bivšeg finansijski moćnog partnera, o čemu postoje pisani dokazi, Centar se ipak odlučio doći u prostore gdje živi Severinina mama, što je bilo ponižavajuće za 86-godišnjakinju o kojoj brine Severina”, rekli su.

Nadzorom je utvrđeno da se Severina brine o svojoj majci. “Nadzor je, naravno, utvrdio da Severina brine o majci, kao što i od rođenja skrbi na najbolji mogući način i o svom djetetu. Uzgred, Severinina sestra uopće nije prije toga vidjela njihovu majku godinama, a Severina pored brige o majci i djetetu, vodi brigu i o sestrinoj kćerki od njene 19. godine”, kažu iz Severininog tima.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad