Španjolka Laura Marin se vratila kući: Sarajevo je sada “moje Sarajevo”

Showbiz 16. mar 202320:162 komentara
Screenshot

Nakon što je iz Španije stigla u Sarajevo, Španjolka Laura je bila gošća na koncertu Halida Bešlića i tako je ostvarila svoj san.

“Osjećaj je kao san, kao iz bajke, svi su me predobro tretirali, sve vrijeme kao princezu. Fini ljudi su svi iz benda, a Halid je duša od čovjeka, sretnija ne mogu biti!”, kazala je nakon svega Laura za N1.

Mlada Španjolka se oglasila na Instagramu po povratku u Corunu i napisala svoja iskustva o Sarajevu i ljudima koje je upoznala u glavnom gradu BiH.

Laura Marin za N1: Mama je cijelu noć plakala od sreće na Halidovom koncertu

“Pišem iz moje voljene Korunje, pokušavajući zauvijek sačuvati svaku emociju koje sam osjećala u zadnjih dana. Neću da vam govorim o kako je posebno Sarajevo, kakav je osjećaj u njegovim ulicama, kakvi su njihovi ljudi. To morate doživjeti. Svi mi imamo nesreće u životu, izazove za koje mislimo da ih nikada nećemo mogli pobijediti. I kad ih pobijediš, izgleda da sljedeće su čak i veće. Dolazim iz ateističke obitelji i društva, ali moja vjera u Boga posljednjih godina raste. Mogu slobodno da kažem, zbog ovog naroda”, poručila je Laura i dodala sljedeće:

“Vi ste mi naučili Božiju moć. Najbolji način da poštujete Boga, osim da budete dobar čovjek i pomažete drugima, jeste živjeti. Živjeti svaki dan ostavljajući iza sebe sve strahove i boli. Jednostavno nastaviti. Mogu samo biti zahvalna što sam prije mnogo godina primila taj poziv i svaki dan osjećam taj unutarnji glas koji me doveo ovdje. Hvala, s kraja moje duše, Halidu, njegovu ekipu, i svaka osoba koja je napravila da u mom srcu više nije “Sarajevo” nego “Moje Sarajevo””, poručila je Laura.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar