Srbijanska glumica: Doktor mi laktom pritisnuo stomak da izgura bebu, slomio mi tri pršljena

Showbiz 16. feb 202417:16 0 komentara
Ivana Jovanović (Printscreen/YouTube/Kosutnjak film)

Poznata glumica Ivana Jovanović zabilježila je nekoliko zapaženih uloga u srbijanskim filmovima i serijama, igrala je u filmovima „Rat uživo“, „Mrtav ‘ladan“ i „Vir“, kao i u seriji „Nepobjedivo srce“, „Grijeh njene majke“.

U sijeriji „Greh njene majke“, režisera Zdravka Šotre, tumačila je lik Nede, a onda je odlučila da spakuje kofere i preseli se preko okeana.

Ivana već neko vrijeme živi u Americi, gdje se ne bavi glumom, a posljednje što je poznato medijima o njenoj karijeri jeste da se zaposlila kao kreativni menadžer u jednom restoranu.

Ona je tokom života u Srbiji rijetko davala u intervjue, a u jednom od njih osvrnula se na rođenje svog sina Viktora. Ovaj predivan trenutak obilježila je i teška trauma kroz koju je Ivana prošla jer je, kako je ispričala, povrijeđena na porođaju.

„Nakon porođaja, ljekari su mi rekli kako je trebalo da me porode carskim rezom. Ipak, nisu to uradili i napravili su grešku. Viktor je bio velika beba od četiri i po kilograma. Bila sam pod epiduralnom anestezijom i nisam osjećala donji dio tijela, niti kontrakcije. Doktor je želio da pogura bebu i laktom mi je pritisnuo stomak, ali očigledno je to uradio tako jako da su mi pukla tri pršljena. Nisam ni znala za to sve dok nije prošlo dejstvo anestezije“, ispričala je glumica za Story prije nekoliko godina.

Kako je objasnila, oporavak je trajao dugo, ali je ona zadržala optimizam. Međutim, tada je istakla da nije spremna za još jednu trudnoću, budući da je na porođaju doživjela takvu povredu.

„Tih mjeseci trpjela sam nevjerovatne bolove i moguće je da je i to razlog zbog kojeg više ne želim da rađam jer sam prošla kroz nevjerovatnu situaciju“, rekla je Ivana.

Ona sa sinom Viktorom trenutno živi u Los Anđelesu, a svoj život opisuje bajkovito.

„Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temam koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam“, izjavila je prije nekoliko godina za Gloriju.

Kako je istakla, jutra joj počinju na predivan način, uz uživanje u moru, a nerijetko sreće i svjetski poznate ljepotice.

„Budim se, krećem na plažu da se bućnem prije posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kate Hudson, Jennifer Beals, Rooney Mara, Scarlett Johansson. Sve sam ih vidjela i vjerujte mi da su Srpkinje mnogo ljepše“, istakla je ona tada, prenosi portal Glossy.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!