Srbijanski pjevač: Na pomen majci umro mi otac, pola sata poslije njegove sahrane žena šalje papire za razvod

Showbiz 25. jun 202416:03 0 komentara
Dejan Živić (Nova.rs)

Srbijanski pjevač Dejan Živić devedesetih godina napustio je Srbiju zbog loše političke i finansijske situacije, te je spas našao u Njemačkoj gdje se i oženio prvi put. On je u emisiji "Ispovest" ispričao svoju, gotovo, filmsku životnu priče.

Početkom dvijehiljaditih godina odlučio da se ponovo posveti pjevanju i uplovi u estradne vode, jako brzo je počeo da puni klubove i nastupa na privatnim veseljima, a onda je doživio emotivni brodolom koji ga je udaljio od muzike, prenosi Nova.rs.

Živić je otkrio kako je u 40-ak dana ostao bez oba roditelja, ali i žene.

“Žena i ja smo već imali svoje živote, samo smo živjeli zajedno zbog djeteta. Moja sestra i ja smo samo čekali da nam jave da je otac umro i da krenemo. U jednom trenutku me pozvala sestra plačući i rekla ‘majka je umrla’. Sestra je u to vrijeme bila bolesna, imala je problem sa narkoticima. Ja sam joj rekao da ona ne ide, ja i ujak smo otišli. Sahranio sam majku i pogubljen sam se vratio u Njemačku. Na 40. dan od njene smrti, na njen pomen, umro mi je otac”, ispričao je srbijanski pjevač.

Ali tu nije bio kraj iskušenjima.

“Pola sata poslije očeve sahrane mi stiže poruka od žene ‘Dođi po stvari, više nećemo živjeti zajedno’. Tu poruku sam pokazao kumu koji je bio pored mene i rekao mu da odmah poslije večere idem u Njemačku. On je sve vrijeme vozio, otišao sam tamo da pokupim stvari i odmah se vratio za Srbiju”, kazao je Dejan Živić.

Bonus video:

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!