Stanje legendarnog glumca sve gore, obitelj se ne odvaja od njega i nada čudu

Showbiz 09. dec 202216:27
Izvor: Angela Weiss / AFP

Obitelj američkog glumca Brucea Willisa u ožujku je otkrila kako on boluje od afazije koja utječe na njegov govor, te se zbog toga i povukao sa glumačke scene.

Sada obitelj koristi svaki mogući trenutak uz njega jer mu je mentalno stanje sve gore, piše Dnevnik.hr.

Izvor otkriva kako je njegova bivša supruga, glumica Demi Moore stalno u kontaktu s njim i njegovom sadašnjom suprugom Emmom Heming.

“Koristi svaku priliku da provede vrijeme s njim. Ako nije tu uz njega, zove ga na telefon samo da joj Bruce čuje glas”, dodao je izvor za Daily Mail.

Trenutačno zajedno s obitelji provodi praznike u Idahu, kao i svake godine, a izvor tvrdi da je to za njih oduvijek bilo specifično doba godine.

“Nastavljaju se obiteljske tradicije koje su voljeli, poput pidžama partyja i večeri igara”, rekao je izvor koji smatra kako su se Moore i Heming dodatno zbližile jer mu zajedno pomažu.

“Bruce ne može puno govoriti i čini se da ne shvaća puno od onoga što drugi govore, tako da je Emma doista bila njegov glas i komunikator. Postoje dani kada vide djeliće staroga Brucea, no to traje kratko. Čini se da im sve više izmiče i to im slama srce. Njegove kćeri ne mogu zamisliti život bez njega. Nedostaje im stari Bruce – onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih dečki i davao im neželjene savjete”, govori blizak izvor. Dodaje i kako se obitelj nada čudu.

Podsjetimo, Willis se svojom sadašnjom suprugom oženio 2009., a s njom ima dvije kćeri Mabel i Evelyn. Prethodno je bio u braku s Moore od 1987. do 2000., a s njom ima kćeri Rumer, Tallulu i Scout.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar