The Bechars predstavili spot za novi singl “Donji dio neba” (VIDEO)

Showbiz 01. avg 202219:11 > 19:20
Izvor: Screenshot

Bend “The Bechars” iz Prijedora predstavio je video spot za singl “Donji dio neba”. Pjesma i spot su za kratko vrijeme pokupili brojne simpatije publike i donijeli veliko osvježenje na pop-rock sceni.

Inače, nend “The Bechars” je nastao 2012. godine kao proizvod ideje četiri mlada čovjeka koja su željela da naprave kvalitetan pop-rok bend sa kojim će moći da nastupaju po klubovima i festivalima.

Članovi benda su već u tom trenutku imali veliko dugogodišnje iskustvo u različitim autorskim projektima i bendovima. U početku je bend svirao isključivo kao akustični sastav. Ubrzo nakon osnivanja počele su da se nižu klubske i festivalske svirke širom regije i BIH. Broj svirki se svake godine znatno povećavao, tako da je u prosjeku bend svirao oko 100 svirki godišnje, što ga je obilježilo kao jedan od najaktivniji bendova u ovom dijelu države. Godina 2021. je donijela neke nove ideje, i predstavlja pravu prekretnicu što se tiče funkcionisanja benda.

Cijeli koncept koji je bio od osnivanja je izmjenjen. Koncepcija više nije bila akustična svirka, nego se prešlo na standardnu rok postavu sa električnom gitarom. Uskoro je Bend poceo da snima prvu autorsku pjesmu pod imenom „Donji dio neba“ u Digital Boyler studiju u Banja Luci. Pjesmu je snimio i isproducirao Ninoslav Tiki Dobrijević. Snimljen je i prateći video spot uz numeru. Spot je sniman 2021. godine na više lokacija u Prijedoru i Banja Luci. Za realizaciju je bio zadužen Mladen Marijnović koji je ujedno rezirao spot.

Nova pjesma “Donji dio neba” predstavlja život onakav kakav jeste sa svim svojim dobrim i lošim stranama. Poruka pjesme je da se ljudi trebaju držati zajedno, jer samo tako će moći lakše da prevaziđu sve nedaće koje život nosi sa sobom i da na kraju izađu još jači.

Pogledajte spot.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar