Uskoro počinje IDJShow

Showbiz 09. mar 202214:40 > 14:42
Izvor: IDJTV

IDJ produkcija pokreće IDJShow, prvi regionalni talent show fokusiran na digitalne medije, koji ulaže milion eura u razvoj karijera novih muzičkih zvijezda.

Regionalno poznat brend IDJ revolucionarnim takmičenjem želi iznjedriti nove muzičke zvijezde. Učesnici će kroz ovaj Show razvijati i svoje digitalne platforme, a samim time dobiti i priliku da od mikroinfluensera steknu titulu velike zvijezde na javnoj muzičkoj i influenserskoj sceni.

Među tri člana žirija, koji zajedno čine IDJCoach-eve, a koji će tokom čitavog takmičenja raditi sa kandidatima nalaze se pjevač i glumac Relja Popović, jedan od najuspješnijih muzičkih producenata Darko Dimitrov i trenutno najaktuelnija pjevačica na Balkanu Teodora Džehverović.

Zbog velikog interesovanja konkurs je bio produžen do 1. marta, nakon čega su prijave zvanično zatvorene. Na IDJ adresu stiglo je više od 1.500 prijavljenih, a za sve njih ovo znači i da je završena selekcija te da su pojedini već odabrani da se predstave na audiciji koja slijedi uskoro.

Iako će na audiciju biti pozvan veći broj kandidata, na kraju će samo 12 odabranih dobiti priliku da budu dio novog projekta na ovim prostorima.

IDJShow počinje uskoro i bit će emitovan na IDJTV HD u više zemalja regiona.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar