Bradarić nakon potpisa: Nadam se da ću pričati na terenu, a ne u medijima

Nogomet 04. aug 202319:54 0 komentara
Printscreen/Youtube

HŠK Zrinjski Mostar ozvaničio je veliko pojačanje. Plemići su angažirali Filipa Bradarića, 31-godišnjeg veznog igrača koji je danas potpisao ugovor do kraja sezone 2024/2025.

Osvajač srebrne medalje s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u redove prvaka stiže kao slobodan igrač, a HŠK Zrinjski će biti njegov sedmi klub u profesionalnoj karijeri nakon što je u 1. HNL igrao za HNK Hajduk i HNK Rijeka, zatim za Cagliari Calcio u Serie A i RC Celta de Vigo u La Ligi te za Al-Ain FC i Al-Ahli SFC u Saudijskoj Arabiji.

Zrinjski predstavio pojačanje, osvajač srebrne medalje sa SP stigao u Mostar

Po dolasku u klub, Bradarić se zahvalio na dočeku i povjerenju koje su mu ukazali ljudi iz kluba.

“Želim se zahvaliti svima u klubu koji su me ovako dočekali. Hvala na povjerenju što su mi dali da nakon pauze opet dođem u nogomet koji je moja najveća strast u životu, tako da sam stvarno sretan, zadovoljan i pun motivacije”, kazao je Bradarić.

Bradarić je rekao, “dogodila se neplanirana pauza ali to je život i sport”.

“Stvarno sam jako motiviran i jedva čekam krenuti s treninzima, ali teško je govoriti kad ću doći na 100%, ali čim sam došao u klub rekao sam sebi “to je to, sada kreće nova stranica u tvom životu i idemo se od prvog treninga stavit maksimalno” i nadam se da ću što prije doći do trenutka kada ću pričati na terenu, a ne u medijima.”

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!