Dudić zbog bizarnog ugovora ostao bez bitnog igrača: “To za mene nije normalno…”

Nogomet 19. apr 202415:48 0 komentara
Foto: Screenshot

Ekipa Radničkog iz Kragujevca ispred sebe ima još jedan neugodan meč u okviru 31. kola Superlige Srbije, a na stadion "Čika Dača" stiže ekipa Čukaričkog.

Uoči ovog susreta medijima se obratio šef stručnog štaba Radničkog Feđa Dudić koji se susreo sa bizarnim problemom.

Naime, jedan od najboljih igrača ovog tima Milutin Vidosavljević neće biti u prilici da nastupi zbog ugovora prema kojem ne može igrati protiv bivšeg tima. Dudić je bio ogorčen zbog ove činjenice.

“To za mene nije normalno”

“Adžić nam ima četiri žuta kartona, a neće igrati ni Vidosavljević. Ima taj ugovor kakav ima, ne može da igra protiv Čukaričkog. Za mene je suludo, on nije igrač na pozajmici, ali je tad moralo tako da se napravi i nikako drugačije. Faliće, sigurno, ali držaćemo se dogovora. Iznosim samo svoje mišljenje, za mene to nije normalno da se tako realizovalo”, ističe Dudić.

Imao je samo riječi hvale za tim Čukaričkog.

“Ekipa koja igra na rezultat. Znaju koliko mogu, imaju kvalitetne pojedince, posebno u ofanzivi, pogledajte Ivanovića. Pitam se kako nije napravio veću karijeru, iako je bio u Partizanu, igra sa obje noge, može na lijevoj i desnoj strani da igra… U Čukaričkom igra opušteno i dolazi do izražaja. Tu je i Miladinović, siguran sam da će igrati u Ligama petice, on je fenomenalan, tu je i Adžić koji je jako dobar, fenomenalan prekid… Sjećamo se te utakmice sa Banovog brda, sjećam se ulaska u svlačionicu kada sam rekao da smo poniženi. Sjećamo se kako smo primali golove, gledali smo i sada protiv Partizana kada su pobijedili, sva tri gola iz tranzicije.”, ističe Dudić.

Meč ovih rivala igra se u subotu sa početkom od 14 sati.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!