Igman savladao GOŠK u odličnoj utakmici, te upisao vrijednu pobjedu u borbi za opstanak

Nogomet 29. sep 202414:51 0 komentara
Foto: Igman Konjic

Fudbaleri Igmana pobijedili su GOŠK 3:2 u sjajnom meču, te upisali jako vrijednu pobjedu u potencijalnoj borbi za opstanak.

Deset minuta trebalo je igračima Husrefa Musemića da dođu do vodstva. Aldin Mešić odigrao je odličnu povratnu loptu sa Elvedina Herića koji trese mrežu gostiju iz Gabele za 1:0.

Sedam minuta kasnije smušenost odbrane Konjičana iskoristili su Faruk Gogić i Ivan Novaković, te donijeli povravnanje GOŠK-u. Gogić je doslovno servirao pogodak Novakoviću, koji postiže prvi gol u sezoni.

Drugo vodstvo na meču Igmanu donosi svojim drugom golom na Gradskom stadionu Herić. Igrač tima iz Konjica majstorski je pogodio sa vrha kaznenog prostora, a golman Tarik Karić nije imao nikakve šanse da odbrani udarac Herića.

Fenomenalno prvo poluvrijeme upotpunio je novi gol GOŠK-a za novo poravnanje. Ponovo greška odbrane Igmana, tačnije Edisa Buturovića. Hamza Ljukovac uposlio je Martina Šrolera koji pogađa za 2:2.

Edin Šehić započeo je akciju Igmana u 65. minutu, kada je proslijedio loptu do Anela Hebibovića, a kapiten Igmana asistira Tallu koji pogađa mrežu GOŠK-a za 3:2 i vrijedan trijumf Musemićevog tima.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

#related-news_0

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!